Καλως ήρθατε στο Mi.dne.to

Η εταιρεία Mi.dne.to ιδρύθηκε από τον Χανιωτάκη Μανώλη, ο οποίος γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης και τα τελευταία 20 χρόνια μένει στην περιοχή της Κνωσσού, 100 μέτρα από το ομώνυμο παλάτι, η ιστορία της οποίας αποτέλεσε την πηγή της έμπνευσης του.

Θέλοντας να αποδώσει φόρο τιμής στην ιστορία του τόπου του και της περιοχής του εμπνεύστηκε και σχεδίασε μαζί με τη σύζυγο του Σπανάκη Αντωνία το γεωμετρικό σχέδιο που θυμίζει λαβύρινθο, σήμα κατατεθέν του οίκου μας.

Η ονομασία midneto προέρχεται από τον μίτο της Αριάδνης. Στόχος μας είναι να δώσουμε έμφαση στον ομώνυμο μύθο που θέλει την κόρη του βασιλιά Μίνωα Αριάδνη,

για να γλιτώσει από βέβαιο θάνατο τον Αιγέα, γιο του βασιλιά των Αθηνών, να δίνει σε αυτόν ένα κουβάρι νήμα (ο περίφημος μίτος της Αριάδνης) χάριν του οποίου μπόρεσε να βρει έξοδο από το λαβύρινθο και να γλιτώσει από το μινώταυρο.

Η ιστορία του τόπου μας είναι εμφανής στα σχέδια και στα μοτίβα που χρησιμοποιεί η εταιρεία, τόσο στο ζακάρ ύφασμα της όσο και στους ιμάντες της και πάνω στις τσάντες της όπου χρησιμοποιεί φιγούρες.

Τα ονόματα όλων τον μοντέλων μας είναι εμπνευσμένα από τη Μινωική εποχή, θέλοντας να κρατήσουμε ζωντανή την ιστορία του τόπου μας με αυτό τον τρόπο.

Με απεριόριστη αγάπη και σεβασμό στην ιστορία του τόπου μας και με τα καλύτερα υλικά της αγοράς φτιάχνουμε για εσάς προϊόντα διαχρονικά και άκρως ποιοτικά.

Midneto, Luxury Bags and accessories

X
0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάσημα